Advertisement

Manchester United isännöi Old Traffordilla West Hamia

Manchester Unitedin taistelu neljän joukkoon pääsemisestä jatkuu tänään lauantaina, kun vastustajaksi Old Traffordille saapuu West Ham. West Ham ei ole viime aikoina kovin mairittelevasti pelannut vieraskentällään. Myöskään Unitedin ottelut eivät ole kokonaisvaltaisesti sujunut viime aikoina kovin hyvin. Valioliigassa kolmesta edellisestä ottelusta alla on peräti kaksi tappiota. Myös Mestarien liigan viime keskiviikon kohtaamisessa se joutui taipumaan Barcelonalle kotikentällään.

West Hamin ja Manchester Unitedin edellinen kohtaaminen Lontoossa päättyi kotijoukkueen 3-1 voittoon. West Hamin osumista vastasivat Filipe Anderson, Marko Arnautovic sekä Victor Lindelöf omalla maalilla. Unitedin maalin iski puolestaan Marcus Rashford.

Ole Gunnar Solskjaer tietää, että tässä vaiheessa kaikki pisteet ovat tärkeitä joukkueen tavoitteiden kannalta. Se haluaa neljän joukkoon ja varmistaa Mestarien liiga -jalkapallon myös tulevalla kaudella.

“Me tarvitsemme niin paljon pisteitä, kuin mahdollista. Uskon meidän olevan kolmen joukossa, jos pystymme keräämään 15 pistettä. Näissä otteluissa toivottavasti voitamme myös Chelsean”, norjalainen kertoi.

“Nyt meidän on keskityttävä hyvään esitykseen West Hamia vastaan, jotta saamme ottelusta kolme pistettä.”

Euroopan kentät ovat unelma myös West Hamissa. Joukkue on yhä mukana taistelussa Eurooppa-liigan paikoista, mutta se tarvitsee ehdottomasti voittoja jäljellä olevista otteluista tämän saavuttaakseen.

“Meidän on vaadittava enemmän. Meidän on parannettava ja kehityttävä jokaisessa ottelussa”, Manuel Pellegrini kertoi.

“Meillä on yhä matemaattisen mahdollisuudet Euroopan kentille, joten meidän on yritettävä saavuttaa se tavoite.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom