Manchester United ja Crystal Palace kohtaavat Old Traffordilla

Valioliigalauantain kello 17 alkavassa tv-ottelussa Manchester United isännöi Crystal Palacea.

Manchester United aloitti kautensa komealla 4-0 -murskavoitolla Chelseasta, mutta joutui maanantaina tyytymään pistejakoon Wolvesin vieraana.

United pelasi Chelseaa vastaan vahvan toisen puoliajan, kun taas Wolvesia vastaan ensimmäinen puoliaika oli joukkueelta hyvä. Joukkue ei ole siis ainakaan vielä pystynyt pelaamaan tasaista 90-minuuttista, mikä on sikäli hyvin ymmärrettävää, että kausi on vasta alkanut.

Crystal Palacen kausi on alkanut takkuisesti. Kauden avausottelussa joukkue pelasi kotiyleisönsä edessä maalittoman tasapelin Evertonin kanssa ja viime viikonloppuna sarjanousija Sheffield Unitedia kukisti lontoolaisseuran kotikentällään maalein 1-0. Kahden pelatun ottelukierroksen jälkeen Palace on yhdessä Watfordin kanssa ainoat joukkueet, jotka eivät ole vielä onnistuneet maalinteossa.

Manchester United on otteluun suuri suosikki, mutta viime kausien aikana Unitedilla on ollut suuria ongelmia voittaa ennakkoon helpompia vastustajia.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti. Old Traffordilla päädyttiin pistejakoon maalittomalla 0-0 -tasapelilla, Selhurst Parkilla United oli vahvempi maalein 3-1.

Unitedilta sivussa ottelusta ovat pitkäaikaispotilaat Eric Bailly sekä Timothy Fosu-Mensah.

Palacen kokoonpanosta puuttuvat Mamadou Sakho ja James Tomkins.

Vetovihje otteluun: Manchester United voittaa molemmat puoliajat 3.25@Betsson. Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.