Manchester United jyräsi vierasvoittoon Stamford Bridgellä – Paul Pogba jälleen tehokas

FA Cupin viides kierros pelattiin päätökseen maanantai-iltana Stamford Bridgellä, jossa Chelsea sai vieraakseen Manchester Unitedin.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja maalipaikkoja nähtiin kentän molemmissa päädyissä. Ensimmäisen vartin aikana vaarallisimman maalipaikan onnistui luomaan Chelsea, mutta Unitedin maalia vartioinut Sergio Romero venyi komeaan torjuntaan.

Ottelun avausmaali nähtiin 31. peliminuutilla, kun Paul Pogban silmiä hivelevä keskitys tavoitti Ander Herreran, joka puski vierailijat maalin karkumatkalle.

Takaiskumaalin jälkeen Chelsea lisäsi kaasua, mutta juuri ennen puoliaikaa kotijoukkue sai kylmää vettä niskaansa. Marcus Rashfordin millintarkka keskitys napsahti Pogban päähän, eikä ranskalainen erehtynyt, 0-2.

Toisella puoliajalla United keskittyi pääasiassa vain puolustamiseen ja onnistui tukahduttamaan täysin kotijoukkueen pelin. Chelsea ei saanut oikeastaan missään vaiheessa kirivaihdetta päälle, eikä onnistunut luomaan ainuttakaan kunnollista maalipaikkaa. Toisen puoliajan laukaukset maalia kohti kirjattiin lukemin 0-0, joka kertonee kaiken oleellisen toisen jakson viihdyttävyydestä.

Manchester United eteni lopulta melko helpolla 2-0 -vierasvoitolla FA Cupin puolivälieriin. Puolivälierissä United matkustaa Wolvesin vieraaksi Molineuxille, joten manchesterilaisjoukkueen arpaonni ei tälläkään kertaa ollut kovin suosiollinen.