Manchester United jyräsi Young Boysin – Dalot debytoi

Manchester United aloitti Mestarien liiga taipaleensa komealla 3-0 -vierasvoitolla Young Boysia vastaan.

Mestarien liigan lohkovaiheessa ensimmäistä kertaa pelaava sveitsiläisseura aloitti ottelun erittäin vahvasti ja loi lukuisia vaarallisia maalipaikkoja ensimmäisen 20. peliminuutin aikana. Young Boysin kotistadionilla on keinonurmi ja Unitedilla kesti aikansa tottua ”uuteen” pelialustaan. Alkukankeuden jälkeen manchesterilaisjoukkue pääsi hiljalleen peliin mukaan ja avasi ottelussa myös maalihanat.

Pelikellon käydessä 35. peliminuuttia United-kapteeni Paul Pogba sai pallon rangaistusalueen rajalla ja vapautti vasurillaan upean laukauksen maalin oikeaan yläkulmaan.

Juuri ennen taukovihellystä United sai ottelussa hieman kyseenalaisen rangaistuspotkun. Pallon taakse asettui Pogba, joka laukoi pallon vuorenvarmasti vasempaan yläkulmaan.

Toisella puoliajalla kotijoukkue haki hanakasti kavennusmaalia, mutta maalinteossa se ei onnistunut. Selkäranka katkesi viimeistään 66. peliminuutilla, kun Pogba vapautti Anthony Martialin puolittaiseen läpiajoon. Ranskalaislaituri käytti paikkansa hyödykseen ja siirsi Unitedin ottelussa jo 3-0 -johtoon. Nämä jäivät myös ottelun loppunumeroiksi, joten United nappasi ottelusta tärkeät kolme pistettä.

Ottelussa nähtiin myös nuoren Diogo Dalotin debyytti United-paidassa. Portugalilainen laitapuolustaja pelasi muutamaa tilannetta lukuunottamatta ottelussa vahvasti ja hänestä on seuralle varmasti iloa seuraavien vuosien aikana.

H-lohkon toisessa ottelussa Juventus haki komean 2-0 -vierasvoiton Estadio de Mestallalta Valencian vieraana. Cristiano Ronaldo sai ottelussa hyvinkin kyseenalaisen punaisen kortin, joten hän huilaa ainakin seuraavan lohkovaiheen ottelun, kun Juventus isännöi Young Boysia. Juventuksen maaleista ottelussa vastasi Miralem Pjanic, joka osui kahdesti rangaistuspotkusta.