Manchester United kaatoi Burnleyn vieraskentällä

Burnley sai vieraakseen Manchester Unitedin Valioliigassa. Kummankin alkukausi on ollut hankala ja molemmat joukkueet tarvitsivat ottelusta voittoa helpottaakseen tilannettaan ennen maaottelutaukoa. Kotijoukkue oli pelannut torstaina Eurooppa-liigan karsinnoissa tasapelin kreikkalaista Olympiakosia vastaan. Tasapeli tarkoitti Burnleyn tien katkeamista kyseisessä kilpailussa.

Manchester United aloitti ottelun hyvällä painostuksella ja Jesse Lingardilla oli jo kolmannella minuutilla erinomainen mahdollisuus viedä vierailijat johtoon. Laukaus painui kuitenkin hieman ohi Joe Hartin vartioiman maalin. Muutama minuutti myöhemmin Lingard oli jälleen lähellä maalintekoa, mutta Hart kesti. 27. minuutilla Alexis Sanchez antoi erinomaisen keskityksen ja Romelu Lukaku puski Unitedin 0-1 johtoon. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla Lukaku onnistui toistamiseen. Tällä kertaa voimakas laukaus ei antanut Hartille mitään mahdollisuuksia. Puoliajalle mentiin Unitedin vakuuttavassa 0-2 johdossa.

Toisella puoliajalla Paul Pogba pääsi yrittämään onneaan rangaistuspotkusta, mutta Hart venyi loistavaan torjuntaan 69. minuutilla. Kaksi minuuttia myöhemmin Marcus Rashford sai toisen keltaisen korttinsa ja joutui ottelusta ulos ajetuksi. United kuitenkin kesti ja otti tärkeän 0-2 voiton Burnleystä.