Advertisement

Manchester United -kasvatin sopimus päättymässä – Manchesterilaisseura toivoo huippulupauksen allekirjoittavan jatkosopimuksen

Kuva: TT, Phil Oldham

Manchester United elättelee yhä toiveita siitä, että nuori englantilaislupaus Angel Gomes solmisi seuran kanssa uuden jatkosopimuksen.

19-vuotiaan seuran oman kasvatin sopimus päättyy kesällä, ja hänestä on tulossa vapaa agentti. Euroopan suurseuroista ainakin FC Barcelona on ilmaissut kiinnostuksensa Gomesista.

Englannin alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluva keskikenttäpelaaja on saanut kuluvan kauden aikana vastuuta vain kuudessa Manchester Unitedin edustusjoukkueen ottelussa. Unitedin kehitysjohtaja Nicky Butt kuitenkin uskoo, että Gomesilla voi olla iso tulevaisuus manchesterilaisseurassa.

”Minulla on edelleen valtavat toiveet hänestä”, Butt sanoi.

”Hänellä on tällä hetkellä sopimusneuvottelut käynnissä seuran kanssa, enkä ole mukana siinä. Siitä keskustelevat hänen agenttinsa ja seura.”

”Gomes harjoittelee joka päivä ja tekee kovasti töitä. Hänen työmoraalinsa ja tapa, jolla hän lähestyy harjoituksia joka päivä on ihailtavaa. Hän on uskomaton talentti.”

”Angelin on saatava oikea paikka oikeaan aikaan. Jos kaikki menee nappiin, meillä on yksi hemmetin hyvä pelaaja käsissämme.”