Advertisement

Manchester United kaukana Euroopan kärjestä – Ole Gunnar Solskjaer: “Meillä on vielä paljon työtä tehtävänä”

Manchester Unitedin taival Mestarien liigassa tuli päätökseen tiistai-iltana, kun FC Barcelona nuiji englantilaisvieraat Camp Noulla numeroin 3-0.

United aloitti ottelun vahvasti ja loi heti ensimmäisellä minuutilla vaarallisen maalipaikan, mutta ylärima pelasti kotijoukkueen. Ensimmäisen vartin ajan United oli pelissä hyvin mukana, mutta sitten joukkueelle tuli viiden minuutin musta hetki, jonka aikana Barcelona ja Lionel Messi osuivat kahdesti ja ottelupari oli taputeltu.

Viimeiset 70 minuuttia olivat enemmän tai vähemmän pelkkää pelailua, jonka aikana Barcelona lähinnä leikitteli United-pelaajien kanssa. Kolmannesta maalista vastasi entinen Liverpool-pelaaja Philippe Coutinho.


“Aloitimme hyvin ensimmäiset 15 minuuttia ja ajattelimme, että voimme saada täältä jotain, mutta sitten neljässä minuutissa he tekivät kaksi maalia ja ottelusta tuli meille vaikea”, United-manageri Ole Gunnar Solskjaer sanoi ottelun jälkeen BT Sportille.

“Asenteemme oli oikea. Tiesimme, että taistelemme hyvää joukkuetta vastaan jolla on hyviä pelaajia.

“Meillä on vielä paljon työtä tehtävänä. Olemme sanoneet koko ajan, että kaikki ei muutu yhdessä yössä. Seuraavat vuodet tulevat olemaan massiivisia päästäksemme samalle tasolle kuin esimerkiksi Barcelona.”

United pystyy nyt keskittymään vain ja ainoastaan Valioliigaan, jossa joukkue tavoittelee neljän joukkoon pääsyä.

“Haluamme pelata näitä pelejä jälleen ensi vuonna, joten meillä on edessä massiivinen viikko, jonka aikana kohtaamme Evertonin, [Manchester] Cityn ja Chelsean.”