Advertisement

Manchester United kiinnitti Fergusonin “oikean käden” seuran valmennusryhmään kolmen vuoden sopimuksella

Manchester United ilmoitti tänään kiinnittäneensä apuvalmentaja Mike Phelanin kolmen vuoden sopimuksella Ole Gunnar Solskjaerin valmennusryhmään.

Olen innoissani palatessani apuvalmentajaksi. Manchester United on ollut suuri osa elämääni, siitä lähtien, kun siirryin seuraan pelaajana vuonna 1989. Olen iloinen voidessani jatkaa tätä suhdetta tässä keskeisessä roolissa”, Phelan sanoi Manchester Unitedin verkkosivuilla.

“Palattuani joulukuussa olen nauttinut yhteistyöstä Olen, Michaelin, Kieranin, Markin ja Emilion kanssa, ja me kaikki keskitymme nyt valmistautumaan uuteen kauteen.


Myös Solskjaer oli tyytyväinen Phelanin jatkosta.

“Mike on loistava henkilö. Hän on ollut minulle korvaamaton, siitä lähtien, kun palasimme seuraan joulukuussa. Hän tuo tähän rooliin runsaasti kokemusta ja on jo pitkään ollut yhteydessä seuraan”, Solskjaer kertoi.

“Meillä on hyvä valmennusryhmä ja teemme jo töitä edessä olevia haasteita varten, kun suunnittelemme uutta kautta ja tulevaisuutta.

Phelan on aiemmin toiminut manchesterilaisseurassa Sir Alex Fergusonin “oikeana kätenä”. Tuolloin seura juhli mm. kolmesti valioliigamestaruutta.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!