Advertisement

Manchester United kohtaa Chelsean FA Cupin finaalissa

Chelsea ja Manchester United iskevät yhteen Wembleyllä pelattavassa FA Cupin finaalissa. Manchester United selvitti tiensä finaaliin kaatamalla Tottenhamin välierissä maalein 2-1. Chelsea puolestaan eteni finaaliin Southamptonin kustannuksella. Joukkueiden kohtaamiset Valioliigassa ovat olleet tasaisia, kuten kahdelta tarkan puolustusfilosofian omaavalta joukkueelta voi odottaa. Chelsea voitti kotikentällään 1-0 ja Manchester United oman kotiottelunsa 2-1.

Chelsean ja Southamptonin kohtaaminen välierissä päättyi 2-0. Chelsean maaleista vastasivat ranskalainen Olivier Giroud sekä espanjalainen Alvaro Morata. Onkin mielenkiintoista nähdä laittaako manageri Antonio Conte tällä kertaa kärkikaksikon samanaikaisesti kentälle.

”Voin sanoa varmaksi vain sen, että tämä on viimeinen otteluni tällä kaudella. Sitten kuten tiedätte, minulla on sopimus ja olen hyvin sitoutunut seuraan”, Conte vastasi kysymykseen, onko tuleva ottelu hänen viimeinen seurassa.

Manchester United joutui Tottenhamia vastaan 11. minuutin kohdalla tappiolla, mutta nousi finaaliin Alexis Sanchezin sekä Ander Herreran maaleilla. Mourinho on erinomainen manageri otteluissa, jossa yhden ottelun tuloksella on suuri merkitys. Sanchezilta voidaan odottaa finaalissa suuria tekoja. Mies oli vuosi sitten Arsenalin paidassa Chelseaa vastaavassa ottelussa.

Mourinholta tiedusteltiin onko Unitedin voitettava finaali, jotta kausi olisi ollut onnistunut.

”Tietenkin sillä on eroa. Se, että sillä on eroa on yksi asia ja toinen on ajatella kauden olevan onnistunut tai epäonnistunut yhden ottelun perusteella”, Mourinho kertoi.

FA Cupin finaali alkaa lauantaina klo 19.15 Suomen aikaa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom