Advertisement

Manchester United lähellä huippupuolustajan kiinnittämistä

Manchester United on uusimassa rivejään kovalla kädellä tulevan kesän siirtoikkunan aikana. Niin puolustajia kuin hyökkääjiä ollaan värväämässä, ja uusimpien tietojen mukaan ensimmäinen puolustuspään hankinta on todella lähellä.

Manchester Unitedin akatemian kautta pelimieheksi varttunut Michael Keane ei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaa Red Devilsien edustusjoukkueessa Louis van Gaalin alaisuudessa, ja löysi uuden kodin Burnleyn riveistä, viime tammikuussa vuonna 2015.

Keane on ollut todella kovassa iskussa, varsinkin kuluneen kauden aikana, ja on yksi kesän halutuimmista keskuspuolustajista. Englantilaista 24-vuotiasta keskuspuolustajaa on haluttu niin Evertoniin, Liverpooliin ja Manchester Unitediin. Viimeisten tietojen mukaan United on kuitenkin päässyt keskusteluissa pisimmälle, ja Keanen oletetaan palavaan takaisin juurilleen.

The Timesin mukaan United ja Burnley ovat ”todella lähellä” sopimusta 24-vuotiaan palveluksista ja siirrosta punapaitoihin. Siirron hinta on arvioltaan noin 32.4 miljoonaa euroa. United myivät Keanen Burnleyihin reilulla kahdella miljoonalla, mutta siirron ehdoissa on 25% sell-on optio, joka tarkoittaa Unitedin maksavan paljon vähemmän siirrosta, kuin mitä muut kosiskelijat joutuisivat maksamaan.

Burnleyn päävalmentaja Sean Dyche on aiemmin kertonut talkSPORTille olevansa avoin Keanen United-siirron suhteen, mikäli ”kaikki osapuolet pääsevät yhteisymmärrykseen”.

”Jos kaikki osapuolet pääsevät yhteisymmärrykseen, se voi olla jotain mitä seuran on ajateltava Valioliigan tosiasioiden valossa, mutta olemme tosiaankin hyvässä tilanteessa, eikä meidän tarvitse tehdä mitään päätöksiä mihinkään suuntaan, jos se ei meidän mielestä ole sopivaa.”