Manchester United lähellä yllättää Chelsean

Valioliigakierros lähti käyntiin huippuottelulla Chelsean ja Manchester Unitedin välillä. Chelsea lähti otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä joukkue oli sarjataulukossa toisena tasapisteissä Manchester Cityn ja Liverpoolin kanssa. Joukkueella ei ollut alla yhtään tappiota ennen Unitedin vierailua. United oli puolestaan pelannut kauden hyvin ailahtelevasti ja löysi itsensä ennen kierrosta sarjataulukosta vasta sijalta kahdeksan.

Ottelu lähti kotijoukkueen kannalta hyvin käyntiin ja Antonio Rüdiger puski Chelsean kulmapotkusta 1-0 johtoon 21. minuutin kohdalla. Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui muutenkin kotijoukkueen vahvassa hallinnassa. Tästä huolimatta ensimmäisellä puoliajalla ei nähty enempää maaleja ja tauolle mentiin näin Chelsean 1-0 johdossa.

Manchester Unitedin pukukopissa tapahtui puoliajalla jotain ja toisella puoliajalla kentällä pelasi täysin eri joukkue. United oli alusta lähtien huomattavasti paremmin pelissä mukana ja 55. minuutin kohdalla Anthony Martial tasoitti numeroiksi 1-1. Tilannetta edelsi Marco Alonson kieriminen omalla rangaistusalueella, mutta Mike Dean ei nähnyt tilanteessa virhettä.

Martial oli nousta vierailijoiden suureksi sankariksi iskemällä ottelun toisen osumansa 73. minuutin kohdalla. Chelsea haki raivoisasti tasoitusta ottelun viimeisiin hetkiin saakka ja kova työ palkittiin viimeisellä mahdollisella hetkellä. Ross Barkley iski kotijoukkueelle tasoituksen lisäajan viimeisellä minuutilla.

Samalla tilanteessa kotijoukkueen henkilökuntaan kuulunut henkilö lähti tuulettamaan tasoitusta todella epäasiallisesti Manchester Unitedin tekniselle alueelle. Tämä ei ollut Jose Mourinhon mieleen ja tilanteessa nähtiin melkoinen härdelli. Ottelu oli kaikin puolin erittäin viihdyttävä ja tulos oli hyvin oikeutettu. United pelasi erinomaisesti ja oli todella lähellä suurta ryöstöä, mutta tällä kertaa tuo jäi toteutumatta.