Advertisement

Manchester United lainasi portugalilaisvahtinsa Skotlantiin

Kuva: TT, Speed Media

Manchester United on lainannut maalivahti Joel Pereiran Skotlannin pääsarjassa pelaavan Heartsin riveihin kaudeksi 2019-20.

23-vuotias portugalilaisvahti kuului Unitedin ryhmään harjoituskaudella ja hän pelasi puoliajan sekä Perth Glorya että Leedsia vastaan pitäen maalinsa puhtaana kummassakin ottelussa.


Pereira nousi jo vuonna 2015 Unitedin akatemiasta edustusjoukkueen riveihin, mutta on pelannut tähän mennessä vain kolmessa kilpailullisessa ottelussa Unitedin maalin suulla.

Lainapestit ovat tulleet viime vuosien aikana tutuiksi Portugalin juniorimaajoukkueiden vakiokasvolle, sillä lainasopimus Heartsin kanssa on jo hänen viides neljän vuoden sisällä. Pereira on aiemmin pelannut lainasopimuksella Rochdalen, Belenensesin, Vitoria Setubalin sekä Kortrijikin joukkueissa.

Pereirasta tulee samalla jo neljäs maalivahti, jonka United lähetti lainalle tämän kesän aikana. Aiemmin lainalle ovat lähteneet Alex Fojticek [Stalybridge Celtic], Dean Henderson [Sheffield United] sekä Kieran O’Hara [Burton Albion].