Advertisement

Manchester United myös Saúlin perässä

Manchester Unitedissa on käynnissä todelliset uudelleenrakennustalkoot, sillä seuran on uutisoitu viime aikoina olevan ties kuinka monen melko korkean profiilin pelaajan perässä. Jack Grealish, James Maddison, Sancho… ja nyt listalle voidaan lisätä Saúl, siis espanjalaisseura Atletico Madridin Saúl Ñíguez. Siirto tulisi kyseeseen siirtoikkunan avautuessa taas kesällä.

Espanjalaispelaajan pitkään sopimukseen on merkitty arvokkaan puoleinen 135 miljoonan punnan ulosostoklausuuli, mutta ManU tuntuu olevan valmis maksamaan sen saadakseen pelaajan Old Traffordille. Paljon riippuu kuitenkin siitä, saadaanko keskikenttäpelaaja Paul Pogba myytyä sopivalla hinnalla. Varatoimari Ed Woodward kaavailee tälle vähintään sadan miljoonan siirtohintaa.

25-vuotias Saúl on Diego Simeonen alaisuudessa osoittanut peliälynsä ja kykynsä pelata onnistuneesti useampaa paikkaa. Saúlin uskotaan olevan OGS:n papereissa korkealla juuri siksi, että hän on monipuolinen pelaaja, jolla on edessään toivottavasti pitkä ura. Melkein koko tähänastisen uransa Atletico Madridia edustanut pelaaja on tehnyt 219 avauksessa 23 maalia.

Tulee olemaan mielenkiintoista seurata, kuinka harmonisen kokonaisuuden Punaiset paholaiset pystyy tästä mosaiikista kasaamaan. Harva asia näyttää tämän huhumyllyn pyöriessä varmalta, mutta joukkue näyttäisi ainakin uudistuvan ja paljon.