Advertisement
" "

Manchester United “pakkovoiton” edessä Burnleyn vieraana

Manchester United matkustaa tänään Burnleyn vieraaksi Valioliigassa. Käynnissä on vasta kauden neljäs pelikierros, mutta United on jo tilanteessa, jossa sen on saatava ottelusta täydet kolme pistettä. Voitto voisi mahdollisesti tuoda hieman rauhaa seuran managerina toimivalle Jose Mourinholle. Tappiolla portugalilaisen tilanne käy jo erittäin tukalaksi. Burnley karsiutui torstaina Eurooppa-liigasta jääden niukasti lohkovaiheen ulkopuolelle. Joukkue haluaa varmasti hieman hyvitystä Unitedin kustannuksella. Viime kaudella joukkueet pelasivat Manchesterissä 2-2 ja Burnleyn isännöimä ottelu päättyi Unitedin 0-1 vierasvoittoon.

Burnleyn kausi ei ole lähtenyt käyntiin kovin kummoisesti. Viime kauden yllättäjäjoukkue on joutunut tosin taistelemaan pienellä ringillä niin Valioliigassa kuin Eurooppa-liigan karsinnoissakin. Se on myös näkynyt hieman tuloksissa ja Valioliigassa sillä on kolmesta ottelusta vasta yksi piste. United on tällä hetkellä ehdottomasti haavoittuvainen, joten kotijoukkueella on tänään iskun paikka. Burnleyn manageri Sean Dyche pitää joukkueen Eurooppa-liigan karsintoja hyvin opettavaisena kokemuksena.

“Uskon meidän oppineen paljon kentällä ja kentän ulkopuolella, matkustamisesta, organisoinnista ja kaikesta, mikä tulee niiden mukana”, Dyche kertoi.

Manchester Unitedin Jose Mourinholle vaaditaan jo kohtalaisen voimakkaasti potkuja. Voittokaan ei tule näitä vaatimuksia vaimentamaan täysin, mutta se voi antaa pientä työrauhaa ainakin hetkeksi. Tottenhamia vastaan joukkue pelasi ensimmäisen puoliajan erinomaisesti ja mikäli samankaltaiset otteet jatkuvat, joukkue tulee varmasti myös ottamaan pisteitä jatkossa. Lehdistötilaisuudessa Mourinho muistutti olevansa yksi maailman parhaista managereista.

“Olen managerina yhdessä maailman suurimmista seuroista. Olen myös yksi maailman parhaimmista managereista”, Mourinho kertoi.

“Olen voittanut kahdeksan mestaruutta. Olen ainoa manageri, joka on voittanut Mestaruuden Italiassa, Espanjassa ja Englannissa.”

Burnleyltä puuttuu ottelusta ainakin pitkäaikaisloukkaantunut Nick Pope.

 

Manchester Unitedilta on sivussa puolestaan Diogo Dalot, Phil Jones, Marcos Rojo sekä Sergio Romero.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom