Advertisement

Manchester United -puolustaja siirtymässä lainalle AS Romaan

Kuva: TT, Javier Garcia

Italialaislähteiden mukaan Manchester Unitedin keskuspuolustaja Chris Smalling on siirtymässä lainasopimuksella AS Roman riveihin.

29-vuotias Smalling, joka on kuulunut United-avauksen vakiokasvoihin viime kausien aikana, ei ole pelannut tällä kaudella vielä minuuttiakaan. Suurin syy tähän on Harry Maguiren siirtyminen manchesterilaisseuran riveihin.


United-manageri Ole Gunnar Solskjaerin suunnitelmissa on tehdä Maguiresta ja Victor Lindelöfistä seuran pitkäaikainen topparipari, joten Smallingille olisi luvassa peliaikaa vain cup-kilpailuissa.

Lähteiden mukaan Smalling on jo suostunut siirtymään lainalle Romaan ja päätös on enää manchesterilaisseurasta kiinni. Tietojen mukaan United tienaisi Smallingin kauden mittaisesta lainasta kolme miljoonaa puntaa.

Smallingin sopimus Unitedin kanssa on voimassa kesään 2022 saakka. Englantilaistoppari on pelannut toistaiseksi parhaan kautensa manchesterilaisseuran riveissä kaudella 2015-16, jolloin hänet valittiin myös pelaajien toimesta seuran vuoden pelaajaksi.