Advertisement

Manchester United -puolustajan mitta täyttyi – lähtee seurasta tammikuussa ellei peliaikaa heru

Kuva: TT, Rui Vieira

Manchester Unitedin argentiinalaispuolustaja Marcos Rojo on kertonut lähtevänsä seurasta tammikuussa, jos hän ei saa säännöllisesti peliaikaa.

Argentiinan maajoukkuepuolustaja, joka siirtyi Manchester Unitediin kesällä 2014, sai runsaasti vastuuta kolmen ensimmäisen United-kautensa aikana, mutta viimeisen kahden kauden aikana pelejä on kertynyt Valioliigassa yhteensä vain 14 kappaletta.

29-vuotias Rojo oli kesällä vahvasti yhdistettynä Evertoniin, mutta seurat eivät päässeet yhteisymmärrykseen puolustajan siirrosta.

Rojon maajoukkuepaikka on vaarassa vähäisen peliajan vuoksi, joten argentiinalainen haluaa siirtyä tammikuussa, jos Ole Gunnar Solskjaer ei anna hänelle vastuuta.

“Minulla oli mahdollisuus Evertoniin, mutta seuran tai managerin päätöksellä se ei ollut mahdollista”, Rojo sanoi.

“Nyt minun on taisteltava joulukuuhun saakka, ja jos se ei onnistu, yritän lähteä.

“Puhuin Lionel Scalonin [Argentiinan päävalmentaja] kanssa, hän kertoi minulle olevansa onnellinen, koska harjoituskaudella pelasin monia pelejä. Pelasin hyvin ja siksi hän kutsui minut maajoukkueeseen, mutta minun pitää pelata jatkossakin.

“Karsinnat ja Copa America ovat tulossa ja haluan olla niissä mukana. En halua olla taas poissa, haluan käyttää kaikki mahdollisuudet ja kilpailla ollakseni täällä.”

Rojon nykyinen sopimus Manchester Unitedin kanssa on voimassa kesään 2021 asti.