Advertisement

Manchester United saa sairastuvalta avainpelaajiaan Arsenal-otteluun

Manchester United on saamassa sairastuvalta tärkeitä pelaajia takaisin kokoonpanoonsa, kun joukkue matkustaa sunnuntai-iltana Arsenalin vieraaksi Emirates Stadiumille.

Ole Gunnar Solskjaer paljasti perjantain lehdistötilaisuudessa, että ainakin Anthony Martial nähdään joukkueen kokoonpanossa Arsenalia vastaan. Myös keskikentän parivaljakko Nemanja MaticAnder Herrera saattavat pelata jo sunnuntain ottelussa.

”Anthony on käytettävissä ja toivottavasti meillä on myös Nemanja ja/tai Ander valmiina pelaamaan. He tarvitsevat vielä pari päivää harjoittelua joukkueen kanssa. He ovat tehneet hyvää työtä toipumisensa osalta, Solskjaer kertoi.

Joukkueen kokoonpanoon paluun tekee myös keskikenttäpelaaja Paul Pogba, joka oli pelikiellon takia sivussa keskiviikon Mestarien liigan ottelusta PSG:tä vastaan.

”Paul oli siellä (Pariisissa) harjoituksissa kanssamme ja pukuhuoneessa sekä palavereissa. Hän halusi olla osa tätä ottelua, Solskjaer sanoi.

Solskjaer myöntää, että joukkueella on otteluun pieni etu, koska Arsenal pelasi europelinsä vuorokautta myöhemmin kuin manchesterilaisjoukkue.

”Arsenal pelasi 24 tuntia myöhemmin kuin me, joten tietysti se on vaikeampaa heille.”