Advertisement

Manchester United saa Valioliiga-avaukseensa vastaansa Crystal Palacen – muhiiko Old Traffordilla yllätys?

Manchester Unitedin valioliigakausi pyörähtää käyntiin lauantaina, kun joukkue saa kotikentälleen vieraakseen Roy Hodgsonin valmentaman Crystal Palacen.

Manchesterilaisseuran valmistautuminen uuteen kauteen on ollut hyvin poikkeuksellinen. Korona siirsi viime kauden europelit elokuulle, joita United tahkosi aina välieriin asti. Edellisen kauden päätöksestä on aikaa vain reilu kuukausi, joka on kulunut pitkälti pelaajien lomailujen merkeissä. Joukkueen ykköstähdet tekivät paluun harjoituksiin vasta tällä viikolla – muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Crystal Palace sai valmistautua kauteen normaaliin tapaan ja joukkue pelasi elo- ja syyskuun aikana yhteensä neljä harjoitusottelua. Hodarin miehistö avasi kautensa viime viikonloppuna, jolloin Southamptonia vastaan pelatusta kotiottelusta irtosi melkoisella bussin parkkeeramisella 1-0 -voitto. Aiemmin tällä viikolla pelatusta Liigacupin ottelusta Bournemouthia vastaan Palacelle jäi pelkkä luu käteen joukkueen hävitessä ottelun rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

ManUn pelivire on ottelun alla täysi mysteeri, mutta sen voinee sanoa varmuudella, ettei se ainakaan parhaalla mahdollisella tolalla voi vielä muutaman yhteisharjoituksen jälkeen olla. Palacella sen sijaan on alla tasainen ottelutahti ja sitä myöten myös parempi pelituntuma, joten ottelussa muhii pieni yllätyksen mahdollisuus.

Joukkueiden keskinäisissä otteluissa on viime vuosina nähty maaleja noin kolmen maalin keskiarvolla, eikä runsasmaalinen ottelu yllättäisi tälläkään kertaa. Koska overeissa [maalimäärät yli/alle] kertoimet eivät ole järin hääppöiset, on vedonlyönnin kannalta paras pelivalinta otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin – Kyllä [email protected]

Luomalla pelitilin Betssonille, voit lunastaa itsellesi 100% ensitalletusbonuksen 100 euroon asti! Mikäli sinulla jo on pelitili Betssonilla, pääset pelaamaan pelivihjeemme [ja katsomaan kaikki ManU-Crystal Palace -ottelun pelikohteet] TÄSTÄ.

Näin lunastat bonuksen:

  1. Luo pelitili Betssonille TÄSTÄ.
  2. Tee vähintään 10 euron talletus.
  3. Mene tilisi Saatavilla olevat bonukset -kohtaan ja lunasta talletusbonuksesi.

Kaikki pelaaminen on K18. Jos pelaat, pelaathan vastuullisesti. Kampanjan säännöt ja ehdot sekä Betssonin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Apua pelaamisen hallintaan ja lopettamiseen saat esimerkiksi riippumattomasta Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n toimintaa lisensoi ja sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.