Advertisement

Manchester United saa vieraakseen yllätysvalmiin Watfordin

Manchester United kohtaa lauantaina kello viiden kierroksella Old Traffordilla yllätysvalmiin Watfordin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Watfordissa päättyi Unitedin 1-2 vierasvoittoon. Unitedin puolelta ottelussa osuivat Romelu Lukaku sekä Chris Smalling. Watfordin ainokaisen iski Andre Gray. 

Manchesterin punaiset solmivat juuri tuoreen managerinsa Ole Gunnar Solskjaerin kanssa kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Watford-ottelu onkin norjalaiselle sen ensimmäinen joukkueen pysyvänä managerina. Väliaikaisesti tähän saakka tehtäviään hoitanut Solskjaer on tehnyt toistaiseksi erinomaista työtä seuran peräsimessä. Joukkue on voittanut 19 pelaamastaan ottelusta peräti 14 Jose Mourinhon saatua potkut seurasta viime joulukuussa. Norjalainen itse aikoo tuoda menestyksen takaisin Old Traffordille.

”Aion vain olla oma itseni, kuten olen aina ollut”, norjalainen kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Haluan tietenkin olla menestyksekäs ja tietenkin haluan voittaa pokaaleita.”

”Valioliigamestaruuden voittaminen uudestaan on se, mitä me odotamme. Siihen olemme tottuneet ja sen me olemme tehneet monesti. Me emme malta odottaa montaa vuotta, mutta se ei tule tapahtumaan yhdessä yössä.”

Watfordin kuluva kausi on ollut menestys. Joukkue on sarjassa sijalla kahdeksan ja taistelee seitsemännestä sijasta Wolverhamptonin kanssa. Joukkueiden välinen piste-ero on avain yksi piste Wolvesin eduksi. Javi Garcia on onnistunut seuran valmentajan erinomaisesti. Ottelun Unitedia vastaan ovat olleet tiukkoja ja Garcia uskoo luonnollisesti omiensa mahdollisuuksiin.

”Ensinnäkin haluan onnitella Olea. Tällä hetkellä United on yksi parhaista joukkueista ja he pelaavat todella hyvin”, Garcia kertoi.

”Me olemme myös pelanneet todella hyvin heitä vastaan. Olemme hävinneet ottelut, muta ne ovat olleet koko ajan hyvin tiukkoja otteluita. Olen varma, että me saamme meidän mahdollisuutemme, jos pelaamme niin hyvin kuin osaamme.”

Viasat sekä Viaplay näyttää myös tämän ottelun palveluissaan. Ottelu alkaa kello viisi ja ottelua edeltävä studio kello 16.30.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom