Advertisement

Manchester United säästää kymmeniä miljoonia Anthony Martialin loisteliaan alkukauden vuoksi

Manchester Unitedin laitahyökkääjän Anthony Martialin loistava alkukausi on säästämässä seuralta kymmeniä miljoonia puntia.

United tavoitteli kesän siirtoikkunassa Inter Milania edustavaa Ivan Perisiciä, mutta joukkueet eivät päässeet siirrosta lopulta yhteisymmärrykseen.

Manchesterilaisseuran uskottiin olevan miehen perässä jälleen tammikuussa, mutta The Independentin mukaan näin ei asiat kuitenkaan enää ole. Lähteen mukaan joukkueen manageri Jose Mourinho olisi kertonut seurajohdolle, ettei hän ole enää Perisiciä vailla, vaan haluaa vahvistusta muille pelipaikoille.

Mourinhon mielenmuutoksen on tiettävästi aiheuttanut Martialin loistelias kauden aloitus. Kesällä 2015 Manchesteriin siirtynyt ranskalainen on tehnyt tällä kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä kahdeksan maalia ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Tehot ovat erinomaiset, ottaen huomioon sen seikan, että Martial on pelannut kauden aikana vain kertaalleen täydet 90.minuuttia. Pääosin vaihtopenkiltä peleihin sisään tullut Martial on kuitenkin vakuuttanut otteillaan Jose Mourinhon, joka on nimennyt ranskalaisen jo neljästi perätysten avauskokoonpanoon.

Manchesterissa on kova luotto siihen, että Martialista tulee joukkueelle seuraava supertähti. Tämän kauden perusteella siihen on täydet mahdollisuudet, sillä miehen pallotaituruus on välillä silmiä hivelevää. Mourinholla on käsissään varsinainen timantti, jonka potentiaali on valtaisa.