Advertisement
" "

Manchester United sai kilpailijan – Real Madrid kiinnostunut senegalilaispuolustajasta

Napolin senegalilaispuolustaja Kalidou Koulibaly on yksi tammikuun siirtoikkunan mielenkiintoisimmista nimistä.

27-vuotias Koulibaly on pelannut loistavasti viime vuosien aikana Napolissa ja häntä pidetään yhtenä maailman parhaista keskuspuolustajista. Koulibaly omaa kaikki puolustajan tärkeimmät elementit – nopeuden, voiman sekä älykkyyden.

Manchester United on ollut jo pitkään senegalilaisen kintereillä. Seuran ex-manageri Jose Mourinho olisi ehdottomasti halunnut Koulibalyn riveihinsä viime kesänä, mutta edes maailmanennätyssumma – 80 miljoonaa puntaa – ei rittänyt. Italialaislehti Corriere dello Sportin mukaan Napolin seurapresidentti Aurelio De Laurentiis hylkäsi tarjouksen välittömästi.

Manchesterilaisseura jatkaa edelleen Koulibalyn tavoittelua, mutta nyt apajille on ilmestynyt myös espanjalaisjätti Real Madrid.

Italialaislehti Il Mattinon mukaan Napoli olisi valmis hyväksymään 90 miljoonan punnan tarjouksen, jota madridilaisseura on valmistelemassa. Real on jäänyt La Ligassa jo kymmenen pistettä verivihollisestaan FC Barcelonasta ja on sarjassa vasta viidentenä – paikka ensi kaudeksi Mestarien liigaan on siis tällä hetkellä vaakalaudalla.

Vaikka Real Madridin suurimmat ongelmat ovat hyökkäyspäässä, myös puolustus on vuotanut. 18 tämän kauden sarjaottelussa omissa on kolissut jo 23 kertaa, eikä maailman parhaana pidetty topparipari Raphael VaraneSergio Ramos ole vakuuttanut.