Advertisement

Manchester United tarjoamassa pitkää ja rahakasta jatkosopimusta ruotsalaistopparilleen

Kuva: TT, Ryan Browne

Manchester United on tarjoamassa pitkää ja rahakasta jatkosopimusta ruotsalaistoppari Victor Lindelöfille.

Mirrorin mukaan United kaavailee Lindelöfistä pitkäaikaista toppariparia seuran kesähankinta Harry Maguirelle ja manchesterilaisseura on valmis kiinnittämään ruotsalaispuolustajan sopimuksella, joka tuplaisi hänen viikkopalkkansa.


25-vuotiaan Lindelöfin nykyinen, 75 000 puntaa viikossa tuova sopimus päättyy kesällä 2021 ja se sisältää option yhdestä lisävuodesta.

Manchesterilaisseura on kuitenkin valmis tarjoamaan Lindelöfille kolmen vuoden jatkosopimusta, joka pitäisi hänet seurassa vuoteen 2025 saakka. Samalla myös palkka nousisi 150 000 puntaan viikossa ja kaikkinensa uusi sopimus kartuttaisi ruotsalaispuolustajan tilipussia 46,8 miljoonalla punnalla.

Lindelöf ja Maguire pelasivat ensimmäistä kertaa toppariparina viime viikonloppuna Chelseaa vastaan ja esiintyivät vahvasti. Manchesterilaisleirissä uskotaankin, että tämä kaksikko on seuran paras topparipari sitten Rio Ferdinandin ja Nemanja Vidicin.

Lindelöf-Maguire topparipari joutuu seuraavan kerran testiin ensi viikon maanantaina, kun Manchester United matkaa Molineuxille Wolvesin vieraaksi.