Manchester United tärkeään kotivoittoon Chelseaa vastaan

Manchester United otti tärkeät kotipisteet Chelseaa vastaan pelatusta Valioliigaottelusta. Ottelu oli tilastojen valossa Chelsean lievää hallintaa ja Manchester United keskittyi pelaamaan omaa puolustusaluettaan tarkasti.

Ottelu alkoi Chelsean hallinnassa. Chelsea osui neljännellä peliminuutilla tolppaan ja vierailijat menivät 32. peliminuutilla 0-1 johtoon Willianin karmealla pommilla etuyläkulmaan. Romelu Lukaku tasoitti ottelun 39. minuutilla hienon kuvion päätteeksi. Maali oli belgialaiselle tärkeä, sillä hyökkääjää on kritisoitu paljon tehottomuudesta isoja seuroja vastaan.

Kotijoukkue teki ottelun voittomaalin 75. minuutilla, kun Jesse Lingard puski pallon vastustamattomasti ohi Thibaut Courtoisin. Loistavan keskityksen Lingardin maaliin tarjosi ensimmäisen maalin tehnyt Lukaku.

Ottelun jälkeen Unitedin manageri Jose Mourinho oli syystäkin tyytyväinen joukkueensa suoritukseen vaikeassa ottelussa.

”Voitimme fantastisen joukkueen. Jostain syystä he voittivat mestaruuden viime kaudella. Jostain syystä he pelasivat niin hyvin, kuin pelasivat Barcelonaa vastaan. Jostain syystä he aloittivat erinomaisesti meitä vastaan”, Mourinho kertoi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

”Voittaaksesi todella hyvän joukkueen, sinun pitää olla organisoitu. Sinun täytyy olla myös hyvin nöyrällä asenteella, jossa jokainen tekee töitä, jokainen taistelee ja jokainen yrittää toteuttaa pelisuunnitelmaa. Sanon uudestaan, voitimme erittäin hyvin joukkueen.”

”He aloittivat todella hyvin. Kun he osuivat tolpaan, katsoin pelaajiini ja mietin, mitä voisimme tehdä? Ketä voisin syyttää? Se oli niin hienosti pelattu tilanne, ettei siihen ollut mitään sanomista.”