Advertisement

Manchester United tekemässä huippudiilin – säästämässä yli 50 miljoonaa puntaa

ManU-floppi Alexis Sanchez on lähellä pysyvää siirtoa Inter Milaniin, jossa chileläinen on pelannut tämän kauden lainalla.

Luotettavan italialaistoimittaja Gianluca Di Marzion mukaan Sanchez tulee allekirjoittamaan Interin kanssa kolmivuotisen sopimuksen ja siirto virallistetaan lähipäivien aikana.

31-vuotias Sanchez siirtyi tammikuussa 2018 Manchester Unitediin kovin odotuksin, mutta hyökkääjä ei onnistunut missään kohtaan pääsemään huipputasolleen, ja tehot jäivät vähäiselle. Kausien 2017/18 ja 2018/19 aikana Sanchez pelasi United-paidassa yhteensä 33 valioliigaottelua, joissa hän teki vain kolme maalia.

Sanchezin ManU-sopimusta, jonka aikana hän tienaa yli 500 000 puntaa viikossa, on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta chileläinen on valmis leikkaamaan palkkaansa siirtyäkseen pysyvällä siirrolla Interiin. Tämä tarkoittaisi sitä, että Manchester United säästäisi jo pelkästään palkkakuluissa yli 50 miljoonaa puntaa Sanchezin myydessään. Tätä pidetään myös suurimpana syynä sille, että ManU ei ole pyytämässä Sanchezista minkäänlaista siirtokorvausta, vaan chileläinen tulisi siirtymään ilmaiseksi.