Advertisement

Manchester United tekemässä U-käännöksen? Kiinnostus valioliigatähteä kohtaan hiipunut

Manchester United on yhdistetty siirtohuhuissa jo pitkään Aston Villan keskikenttäpelaaja Jack Grealishiin, mutta viimeisimpien tietojen mukaan manchesterilaisseuran kiinnostus englantilaispelaajaa kohtaan on hiipunut.

24-vuotias Villa-kapteeni on pelannut vahvan kauden Valioliigassa ja kirjauttanut tililleen seitsemän maalia sekä kuusi maalisyöttöä 26 pelaamassaan ottelussaan. Siirtoa Unitediin on pidetty ajoittain jopa “varmana”, mutta tilanteessa on huhujen mukaan tapahtunut U-käännös.

The Athleticin tietojen mukaan United ei enää olisi Grealishin perässä, vaan seura on kääntänyt katseensa puolustavaan keskikenttäpelaajaan.


Unitedin Grealish-kiinnostus on vaikuttanut alusta asti hieman erikoiselta, sillä manchesterilaisseura hankki tammikuun siirtoikkunan aikana riveihinsä Bruno Fernandesin, joka on Grealishin tavoin kymppipaikan pelaaja. United-manageri Ole Gunnar Solskjaer suosii formeja 4-2-3-1 sekä 4-3-3, joissa olisi erittäin vaikea nähdä molemmat pelaajat – Fernandes ja Grealish – samanaikaisesti kentällä. Grealish toki pystyy pelaamaan myös laitahyökkääjänä, mutta näille tonteille Unitedilla on heittää kentälle Marcus Rashfordin sekä Anthony Martialin kaltaisia nimimiehiä.

Grealishin perässä on ollut myös Everton, joka tämän hetken huhujen perusteella näyttää todennäköisimmältä ostajaehdokkaalta.