Manchester United teurasti Leedsin – Solskjaer kehui 17-vuotiasta superlupausta: ”Erittäin hyvä pelaaja”

Kuva: TT, David Woodley

Veriviholliset Manchester United ja Leeds kohtasivat tänään harjoitusottelussa Australian Perthissä. Joukkueiden välinen tasoero oli valtaisa, ja Mestaruussarjassa pelaava Leeds jäi täysin manchesterilaisseuran jyrän alle. United viimeisteli kummallakin puoliajalla kaksi maalia ja jyräsi selvänumeroiseen 4-0 -voittoon.

Manchester Unitedin parhaimmistoa ottelussa olivat ensimmäisen puoliajan pelanneet Paul Pogba ja Mason Greenwood. Vasta 17-vuotias Greenwood viimeisteli ottelun voittomaalin, joka oli samalla hänen ensimmäinen osumansa manchesterilaisseuran edustusjoukkueessa.

Greenwood debytoi Unitedin ykkösjoukkueessa maaliskuun Mestarien liigan ottelussa PSG:tä vastaan, ja on sittemmin pelannut yhteensä kuudessa ottelussa ja esiintynyt edukseen. Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer kehuikin Leeds-ottelun jälkeen nuorta englantilaishyökkääjää.

”Masonilla on mahdollisuus olla avauksessa Chelseaa vastaan [Valioliigan avausottelussa]”, Solskjaer sanoi.

”Siihen on hyvä mahdollisuus, jos hän jatkaa samaan malliin kuin nyt. On vaikeaa pitää pelaajia ulkona, jotka pelaavat hyvin.

”Olin iloinen maalista jonka hän teki. Tämä ensimmäinen maali pudotti painon pois hänen harteiltaan. Hänen liikkeensä ja älykkyytensä ansiosta hän on erittäin hyvä pelaaja, joka pystyy pelaamaan kaikkialla hyökkäyslinjassa.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!