Advertisement

Manchester United unelmoi edelleen Real Madridin tähtipelaajan hankinnasta!

Tammikuun siirtoikkuna lähenee ja huhut alkavat jälleen leviämään pelaajien ympärillä. Etenkin suuret seurat ja nimekkäät pelaajat esiintyvät säännöllisesti uutisissa. Kenties eniten huhuja liikkuu Manchester Unitedin ympärillä, ja niin tälläkin kertaa.

Real Madridin manageri Zinedine Zidane kumoaa huhut pelaajiensa lähdöstä, ja vaatii Manchester Unitedin tähtäimessä olevaa Gareth Balea pysymään seurassa.

Jose Mourinho tavoitteli viime kesänä pitkään Walesin maajoukkuemiestä, mutta Balen oltua madridilaisseuran avauskokoonpanossa Super Cupin ottelussa Manchester Unitedia vastaan, Mourinho lopetti miehen perässä juoksemisen, hetkeksi.

United on kuitenkin edelleen kiinnostunut tekemään tarjouksen Balesta ensi kesänä, sillä Real Madrid ilmoitti haluavansa myydä hänet jatkuvien loukkaantumisten vuoksi.

Manchesterilaisseura on myös kiinnostunut Realin ranskalaistoppari Raphael Varanesta tammikuun siirtoikkunassa, ja iänikuiset spekulaatiot Cristianon Ronaldon mahdollisesta paluusta Old Traffordille ilmestyvät säännöllisesti eri uutislähteissä.

Zidane kuitenkin sanoo, ettei yhtään pelaajaa ole lähdössä tammikuun siirtoikkunassa.

– Tiedämme mitä Gareth voi tuoda meille. Hänen jatkuvista on loukkaantumisista on puhuttu paljon, ja siitä, että hän pelaa pari kolme peliä ja on jälleen loukkaantunut.

– Haluamme hänet takaisin 100 prosentin pelikunnossa, eikä siihen mene enää kauan aikaa.

– Tammikuussa emme myy ketään, Zidane toteaa.

Kesän siirtoikkunaan hän ei kommentoinut mitään, jolloin eri espanjalaislähteiden mukaan alkaa Realin uudelleen rakentaminen. Tuolloin on siis hyvinkin mahdollista, että nimimiehet Bale ja Ronaldo voisivat vaihtaa maisemaa. Aika näyttää.