Advertisement

Manchester United vahvistumassa kesällä ranskalaishyökkääjällä

Useiden eri lähteiden mukaan Manchester United on vahvistumassa kesällä ranskalaishyökkääjä Moussa Dembelellä.

23-vuotias Lyon-hyökkääjä teki kuluneella kaudella Ranskan Ligue 1:ssa 27 otteluun 16 maalia ollen maalipörssin kolmas. Hänet on jo aiemmin yhdistetty manchesterilaisseuraan, mutta nyt siirto näyttää hyvin todennäköiseltä.

Manchester United on seurannut Dembeleä viime kesästä lähtien ja seuran pelaajatarkkailijat kävivät kolme kertaa katsomassa ranskalaishyökkääjän otteita Lyon-paidassa kuluneen kauden aikana.


Daily Starin mukaan Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer näkee Dembelen täydellisenä korvaajana viime kesänä seurasta lähteneelle Romelu Lukakulle ja kesän siirtoikkunassa heillä on loistava mahdollisuus hankkia hänet.

Lyon jäi ulos ensi kauden europeleistä jäätyään Ranskan Ligue 1:ssa seitsemännelle sijalle. Jo pelkästään se tekee ison loven seuran talouteen, mutta koronaviruspandemia lisää seuran taloushuolia entisestään.

Lyonin presidentti Jean-Michel Aulas on myöntänyt, että seuran on ehkä myytävä osa pelaajistaan välttääkseen talousahdingon. Hän myös korostaa, että osa avainpelaajista saattaa haluta pelata europelejä myös ensi kaudella.

“Aion tehdä kaikkeni pitääkseni pelaajat joukkueessa, mutta jotkut pelaajat voivat haluta siirtyä muualle, koska meillä ei ole tarjota europelejä”, Aulas sanoi.

Ranskan maajoukkueen portteja kolkutteleva Dembele on edustanut Lyonia edellisen kahden kauden ajan. Sitä ennen hän pelasi Celticissä ja Fulhamissa.