Advertisement

Manchester United varmisti vakuuttavalla voitolla paikkansa Eurooppa-liigan jatkopeleihin – Solskjaer: “Olisimme voineet tehdä paljon enemmän maaleja”

Kuva: TT, Dave Thompson

Manchester United varmisti torstai-iltana paikkansa Eurooppa-liigan jatkopeleihin jyräämällä kotikentällään Partizanin maalein 3-0.

Ottelu oli etenkin ensimmäisen tunnin ajan erittäin vauhdikasta ja viihdyttävää katseltavaa, jonka aikana nähtiin myös kaikki ottelun kolme maalia.


Unitedin avausmaalista vastasi 18-vuotias superlupaus Mason Greenwood, joka osoitti sekä taitoa että malttia maalitilanteessa.

Ranskalaishyökkääjä Anthony Martial tuplasi isäntien johdon avauspuoliajan loppupuoliskolla upealla yksilösuorituksellaan.

Kolmannesta maalista vastasi heti toisen puoliajan alkuun avausjaksolla peräti kolme loistavaa maalipaikkaa tuhlannut Marcus Rashford, joka tykitti pallon voimalla ylänurkkaan.

Manchesterilaisjoukkue pelasi ottelussa todella kaunista jalkapalloa, jota seuran kannattajat haluaisivat varmasti nähdä myös jatkossa. Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer oli syystäkin tyytyväinen ottelun jälkeen.

“Minusta ensimmäinen tunti oli hyvä. Loimme maalipaikkoja, pelaajien kasvoilla oli hymy, fanien kasvoilla oli hymy ja valmentajien kasvoilla oli hymy. Olisimme voineet tehdä paljon enemmän maaleja, mutta et voi saada kaikkea. Olisin kuitenkin halunnut ehdottomasti enemmän maaleja, kuten aina! Saimme kuitenkin 3-0 -voiton ja olemme siitä erittäin tyytyväisiä”, Solskjaer kertoi Manchester Unitedin verkkosivuilla.

Manchester Unitedin pelit jatkuvat jo tulevana sunnuntaina, kun joukkue kohtaa kotikentällään Brightonin.