Advertisement

Manchester United voi tehdä tylyn tempun Valioliigan yllättäjäjoukkueelle – manageri toppuuttelee: ”Ford Fiesta ei ole menossa Ferrarin ohi!”

Englantilaisvahti Dean Henderson on ollut tällä kaudella paljon vartijana Valioliigan yllättäjäjoukkue Sheffield Unitedin maalin suulla. Manchester Unitedista lainalla oleva Henderson on urakoinut yhtä peliä lukuunottamatta kaikissa Sheffield Unitedin valioliigapeleissä ja pitänyt maalinsa puhtaana peräti kymmenen kertaa.

23-vuotiaan Hendersonin lainasopimus sheffieldiläisseuran kanssa päättyy 30. kesäkuuta, joten jos, ja todennäköisesti kun valioliigakausi pelataan päätökseen kesä-heinäkuussa, seurojen tulisi päästä sopuun lainasopimuksen pidentämisestä.

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla viisi, Sheffield United seitsemäs. Joukkueiden välinen piste-ero on vain kaksi pistettä, ja Sheffield Unitedilla on yksi peli vähemmän pelattuna. Joukkueet taistelevat samoista sijoista, joten manchesterilaisseura voisi periaatteessa parantaa omia asetelmiaan sillä, että Hendersonin lainasopimusta ei pidennettäisi kauden loppuun asti.

Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder on kuitenkin vakuuttunut siitä, että Henderson pelaa kauden loppuun asti seurassa. Englantilaisluotsi ei usko, että manchesterilaisseura tekisi näin tylyä temppua heille.

”Mielestäni olisi moraalisesti oikein jättää hänet pelaamaan Sheffield Unitediin kauden kymmenen viimeistä peliä”, Wilder sanoi Sky Sportsille.

”Mutta me kaikki tiedämme, että United saa laillisesti tehdä päätöksen asiassa lainan vanhemisesta johtuvan tilanteen vuoksi.”

”Mutta… Olen varma, että he ovat varsin tyytyväisiä hänen laina-aikaansa täällä ja siihen, mitä he ovat nähneet. Emme ole uhka Manchester Unitedille. Ford Fiesta ei ole menossa Ferrarin ohi!”