Advertisement

Manchester United voittoon Leicesteristä – Luke Shaw yllättävänä ratkaisijana

Valioliigakausi alkoi eilen Manchester Unitedin ja Leicesterin kohtaamisella Old Traffordilla. Kotijoukkue sai otteluun erinomaisen startin, kun Alexis Sanchezin laukauksen jälkeen pallo kimpoili rangaistusalueella ja lopulta Daniel Amartey pelasi palloa kädellään. Kotijoukkue sai tilanteesta rangaistuspotkun, jota asettui ampumaan paljon parjattu Paul Pogba. Pogba laukoi pallon maalin yläkulmaan vastustamattomasti ohi Kasper Schmeichelin. Tässä vaiheessa ottelua oli pelattu vasta kolme minuuttia.

Maalin jälkeen Leicester sai taisteluvireen hyvin päälle ja se lähti hakemaan tasoitusta kiivaasti. Sillä oli muutamia hyviä paikkoja, mutta maaliin se ei onnistunut palloa toimittamaan. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toisella puoliajalla United aloitti vahvalla painostuksella. Leicester pyrki yhä hakemaan tasoitusosumaa ja se avasi mahdollisuuden Unitedille. Juan Mata pääsi pelaamaan pallon ylösnousseelle Luke Shaw’lle, joka yhdellä kosketuksella pelasi pallon ohi Ricardo Pereiran ja pääsi viemään kotijoukkueen jo 2-0 johtoon. Maali oli Shaw’n ensimmäinen Manchester Unitedissa.

Vierailijat saivat lisäajalla pientä lohtua, kun vaihdosta kentälle tullut Jamie Vardy iski loppunumeroiksi 2-1. Pereira laukoi pallon kaukaa Unitedin tolppaan, josta se kimposi suoraan Vardylle. Englantilaisella oli helppo työ viimeistelyssä.

United aloitti kauden väkevästi, sillä Leicester pelasi myös erittäin vahvasti. Pogba oli ottelussa erinomainen, joka lupaa paljon tulevaa kautta ajatellen.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom