Advertisement

Manchester United yrittää hankkia Englannin maajoukkuepuolustajan tammikuussa

Usean eri lähteen mukaan Manchester United on valmis käyttämään tammikuussa 60 miljoonaa puntaa saadakseen Leicesterin Harry Maguiren joukkueeseensa.

Manchester United oli vahvasti yhdistettynä 25-vuotiaaseen englantilaispuolustajaan jo kesällä, mutta siirtoa ei syntynyt. Englannin maajoukkuepuolustaja solmi syyskuussa uuden viisivuotisen sopimuksen Leicesterin kanssa.

Jatkosopimuksen myötä moni odotti Manchester Unitedin siirtävän katseensa muihin puolustajiin, mutta näin ei ole kuitenkaan käynyt. Brittimedian mukaan United on nyt valmis ”testaamaan” Leicesterin ratkaisua uudelleen tuoreella tarjouksella, kun tammikuun siirtoikkuna avautuu vuoden vaihteessa. Manchester United on valmis tuplaamaan Maguiren palkan. Keskuspuolustaja tienaa Leicesterissä 75 tuhatta puntaa viikossa.

Manchester United on päästänyt kauden kymmenessä ensimmäisessä valioliigaottelussaan jo hurjat 17 maalia. United päästi koko viime kauden aikana yhteensä vain 28 maalia, joten ero viime kaudesta tähän kauteen on järisyttävä.

Keskuspuolustajalle olisikin kova tarve, sillä nykyinen topparipari Chris SmallingVictor Lindelöf ovat molemmat erittäin virhe alttiita pelaajia ja aiheuttavat ottelusta toiseen ylimääräisiä sydämen tykytyksiä sekä Jose Mourinholle että seuran kannattajille.

Maguire on pelannut tällä kaudella jokaisessa Leicesterin valioliigaottelussa täydet peliminuutit. Lisäksi englantilaistoppari on onnistunut tekemään kaksi maalia.