Manchester Unitediin vahvasti yhdistetty portugalilaispelaaja piinasi Liverpoolia – Klopp: ”Se ei ole kivaa”

Kuva: TT, Anna Sergeeva

Manchester Unitediin vahvasti siirtohuhuissa yhdistetty Bruno Fernandes jatkoi vahvoja otteitaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun portugalilaispelaajan edustama Sporting kohtasi Liverpoolin.

24-vuotias Fernandes vei Sportingin johtoon jo ottelun neljännellä minuutilla, kun Pool-vahti Simon Mignolet imuroi kaukaa rangaistusalueen ulkopuolelta lähteneen vedon maaliverkon perukoille.

Toisella puoliajalla Fernandes oli isossa roolissa Sportingin toisessa maalissa, kun hän pitkän juoksunsa päätteeksi petasi avopaikan Wendelille, joka naulasi ottelun loppulukemiksi 2-2.

Liverpool-manageri Jurgen Klopp kehaisi ottelun tauottua Fernandesia ja sanoi, että hänen liittymisensä Manchester Unitediin tekisi merseysidelaisseuran verivihollisesta vahvemman joukkueen.

”Jos hän allekirjoittaa sopimuksen Manchester Unitedin kanssa, tulemme kohtaamaan hänet. Hän on selvästi erittäin hyvä pelaaja”, Klopp sanoi.

”Heillä on jo muutamia todella hyviä pelaajia, joten hän tekisi heistä todennäköisesti entistä vahvempia. Se ei ole kivaa.”

Fernandes on osunut maalipuiden väliin kaikissa Sportingin kesän kolmessa harjoitusottelussa. Viime kaudella hän teki Portugalin liigassa huimat 20 maalia ja antoi 13 maaliin johtanutta syöttöä.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!