Advertisement

Manchester Unitedilla haastava tehtävä edessään Camp Noulla Barcelonaa vastaan

Manchester United kohtaa tänä iltana Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa Barcelonan Camp Noulla. Otteluun lähdetään Barcelonan johtaessa otteluparia 1-0. Samalla illan kotijoukkueella on vahva etulyöntiasema jatkoa ajatellen tärkeän vierasmaalinsa johdosta. Manchester United joutuukin nyt todelliseen haasteen eteen, sillä sen on kyettävä kaatamaan vahvana kotijoukkueena tunnettu Barcelona heidän täpötäydellä kotiareenallaan.

Toisaalta ensimmäisen ottelun tuloksesta johtuen, Unitedilla ei ole tähän otteluun lähdettäessä mitään hävittävää. Se voi vapauttaa joukkueen peliä ja mikäli he pystyvät hyökkäämään vapautuneesti, joukkue on aina vaarallinen.

Manchester Unitedin managerilla Ole Gunnar Solskjaerilla on mukavia muistoja Camp Noulta, sillä norjalainen teki kyseisellä areenalla voittomaalin vuoden 1999 Mestarien liigan finaalissa.


”Otteluun liittyy paljon tunteita. Tietenkin se on minulle fantastinen muisto”, norjalainen kertoi lehdistötilaisuudessa.

”En kuitenkaan ajattele tuota iltaa kovinkaan usein. En tiedä, miten tulen tuntemaan illalla. En usko sen olevan kovin erilaista normaaliin. Olen keskittynyt tekemään parempaa jälkeä. Se on tehtäväni tällä hetkellä.”

”Jotkut ovat sanoneet minulle, että tämän on oltava meidän vuotemme 20 vuoden takaisten tapahtumien johdosta ja palaan Camp Noulle. Jatkoon mennäksemme meidän on kuitenkin pelattava erinomaisesti ja ansaittava jatkopaikka.”

Barcelonan ja Manchester Unitedin välinen ottelu on nähtävissä Cmorelta Suomen aikaa klo 22 lähtien.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom