Advertisement

Manchester Unitedilla huolestuttava tilanne – jopa kahdeksan puolustajaa sivussa Arsenalia vastaan?

Manchester Unitedilla on suuria loukkaantumishuolia keskiviikon Arsenal-ottelun alla. Unitedilta on ottelusta sivussa todennäköisesti jopa kahdeksan puolustajaa, joten Jose Mourinholla on vaihtoehdot vähissä.

Ongelmia oli jo viime viikonlopun Southampton-ottelussa, jossa Mourinho joutui laittamaan keskikenttäpelaaja Nemanja Maticin pelaamaan topparin tontilla yhdessä Phil Jonesin kanssa.

Jones, joka on pelannut kahdessa viimeisimmässä ottelussa täydet peliminuutit, sai kuitenkin kolhun viikonlopun ottelussa, joka todennäköisesti pitää hänet sivussa ainakin keskiviikon Arsenal-ottelusta. Jonesin vamman laatu saadaan selville tarkempien tutkimusten jälkeen.


Lisäksi Luke Shaw poistui loukkaantumisen vuoksi kentältä kesken Soton-ottelun. Nuori portugalilainen laitapuolustaja Diogo Dalot korvannee hänet avauksessa Arsenalia vastaan.

33-vuotias United-kapteeni Ashley Young sai lauantaina kauden viidennen keltaisen kortin, joten hän on varmuudella sivussa pelikiellon vuoksi.

Unitedin marraskuun pelaajaksi valitun Victor Lindelöfin uskotaan palaavan pelikentille aikaisintaan joulukuun lopulla, joten myöskään hän ei ole Mourinhon käytettävissä. Hänen toppariparinaan viime aikoina pelannut Chris Smalling oli sivussa viikonloppuna, eikä hänenkään uskota pelaavan vielä keskiviikkona.

Vähäiselle peliajalle tällä kaudella jääneen Eric Baillyn tilanne on mysteeri. Hän oli viime viikon Mestarien liigan ottelussa Young Boysia vastaan vaihtopenkillä, mutta ei ollut lainkaan kokoonpanossa Sotonia vastaan. Mourinho kertoi hänen koirankoppiinsa joutuneen Baillyn olleen viikonloppuna sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta uskoo ken tahtoo.

Laitapuolustajat Antonio Valencia ja Matteo Darmian oli Baillyn tavoin sivussa joukkueen kokoonpanosta lauantaina, eikä myöskään heidän oleteta pelaavan keskiviikkona. Valencia on pelannut vain yhdessä Unitedin ottelussa edellisen kahden kuukauden aikana. Darmian on esiintynyt United-paidassa vain kertaalleen kauden avausottelun jälkeen.

Ainoat varmasti pelikunnossa olevat puolustajat ovat valioliigadebyyttinsä lauantaina tehnyt Dalot sekä argentiinalaistoppari Marcos Rojo, joka ei ole pelannut vielä minuuttiakaan tällä kaudella.