Advertisement

Manchester Unitedilla kinkkinen tilanne kesällä – Valioliigan tähtivahti ei aio tyytyä kakkosvahdin rooliin

Englantilaisvahti Dean Hendersonin tulevaisuus on hämärän peitossa. Loistavia otteita Sheffield Unitedin maalin suulla läpi kauden esittänyttä Hendersonia on viety spekulaatioissa jopa Manchester Unitedin ykkösvahdiksi ensi kaudeksi, mutta tiellä on yksi este – David de Gea.

22-vuotiaalla Hendersonilla on käynnissä toinen, ja toistaiseksi ainakin viimeinen kausi lainapestistään Sheffield Unitedissa. Englannin maajoukkueportteja kolkutteleva Henderson palaa kesällä Manchester Unitediin ja haluaa taistella ykkösvahdin paikasta. Mikäli sitä ei ole luvassa, häntä ei huhujen mukaan nähdä Unitedissa ensi kaudella.

Daily Mail nimittäin kertoo, että Henderson on sanonut joukkuekavereilleen jatkavansa Sheffield Unitedissa myös ensi kaudella, mikäli hänelle ei ole tarjolla ykkösvahdin paikkaa Manchester Unitedissa. Henderson haluaa säännöllistä peliaikaa Valioliigassa, eikä halua tyytyä kakkosvahdin rooliin.


Manchester Unitedilla onkin kesällä kinkkinen tilanne edessään, joka on tosin seuran kannalta positiivinen sellainen. Uskaltaako United luottaa Hendersoniin ja myydä De Gean, vai luottaako seura jatkossakin espanjalaisvahtiin ja lainaa Hendersonin vielä yhden kauden ajaksi toisaalle? Tässä kohtaa on hyvin vaikea sanoa, kumpi olisi manchesterilaisseuran kannalta parempi ratkaisu. Varmaa lienee ainoastaan se, että Henderson nähdään United-paidassa viimeistään kaudella 2021/22.