Advertisement

Manchester Unitedilla positiivinen maalivahtiongelma – nappaako englantilaislupaus De Gealta ykkösvahdin tontin ensi kaudella?

Kuva: TT, Michael Zemanek

Manchester Unitedin entinen maalivahtivalmentaja Eric Steele uskoo Dean Hendersonin kykenevän haastamaan David de Gean manchesterilaisseuran ykkösvahtina ensi kaudella.

22-vuotias Henderson, jota pidetään Englannin lupaavimpana maalivahtina, on pelannut tällä kaudella vahvasti valioliiganousija Sheffield Unitedin tolppien välissä. Englantilaisvahti on torjunut lainaseurassaan kolme nollapeliä ja päästänyt vain seitsemän maalia kahdeksassa pelaamassaan ottelussaan.


“Hänellä on kaikki tarvittavat fyysiset ominaisuudet”, Steele kertoi Athleticille.

“Plussaa tuo hänen kypsyys ja itseluottamus. Hän näkee itsensä David de Gean suurimpana haastajana Manchester Unitedissa, vaikka hän ei ole seurassa tällä hetkellä.

“Minusta se ei ole ongelma. Hän tekee oikeita asioita ja saa kokemusta hyvästä seurasta. Hän on edelleen nuori maalivahti.

“Hän tietää, että häntä tarkkaillaan. Hän tietää mitä vaaditaan. David de Gea allekirjoitti uuden jatkosopimuksen. Seurassa on muitakin hyviä maalivahteja, kuten Sergio Romero sekä Lee Grant, mutta olen varma, että Dean ajattelee voivansa olevan Manchester Unitedin ykkösvahti.”