Advertisement

Manchester Unitedille huojentavia uutisia – sairastupa tyhjentynyt viimeistä pelaajaa myöden

Valioliigassa vasta sijalla kahdeksan majaileva Manchester Unitedilla on tällä hetkellä paras terveystilanne miesmuistiin. Joukkueen manageri Jose Mourinho kertoi perjantaina Crystal Palace -ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että hänellä on kaikki pelikelpoiset pelaajat käytettävissä lauantain kotiottelussa.

Terveystilanne näytti vielä kaksi viikkoa sitten todella pahalta, kun peräti neljä avainpelaajaa jättäytyi pois maajoukkuepeleistä loukkaantumisten vuoksi.

Martial jäi tänne, hän ei mennyt [Ranskan] maajoukkuepeleihin. Hän työskenteli todella kovasti. Hän oli ennaltaehkäisevässä tilanteessa, mutta työskenteli kovasti ja hän aikoo pelata huomenna. Fellaini on myös valmis pelaamaan, Mourinho kertoi.

Rashford palasi maajoukkuekomennukselta ennenaikaisesti pienen vamman takia, mutta myös hän on valmis. Lukaku on valmis, hänen kanssaan on vielä pieni riski, mutta hän on valmis pelaamaan. Ja sitten vielä Paul Pogba, tiesimme hänen kuntoutuvan tämän tauon aikana, joten uskoisin, että meillä ei ole pelaajia joiden voisin sanoa olevan sivussa huomisesta ottelusta.

“Meillä on valtava ryhmä mistä valita huomenna.

Unitedin ainut varma poissaolija huomisesta ottelusta on Luke Shaw, joka on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi.