Advertisement
" "

Manchester Unitedille huonoja uutisia – kaksi avainpelaajaa loukkaantui maajoukkuekomennuksella

Manchester United sai jälleen maaottelutauon aikana huonoja uutisia, kun seuran avainpelaajiin lukeutuvat Luke Shaw sekä Nemanja Matic ovat loukkaantuneet.

Nemanja Matic on palannut Manchesteriin maajoukkuekomennukseltaan loukkaantumisen takia, joka pitää hänet sivussa Serbian tulevista otteluista Montenegroa ja Romaniaa vastaan.

30-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut alkukauden aikana kaikki kilpailut mukaanlukien kahdeksan ottelua United-paidassa.

Matic lähti maajoukkuekomennukselle heti lauantain voiton jälkeen, mutta palasi loukkaantumisen vuoksi jo tiistaina Unitedin harjoituskeskus Aon Training Complexiin kuntouttamaan itseään.

Laitapuolustaja Luke Shaw joutuu niin ikään palaamaan maajoukkuekomennukseltaan takaisin Manchesteriin loukkaantumisen takia. Shaw tulee missaamaan Englannin Nations Leaguen -ottelut Kroatiaa ja Espanjaa vastaan.

Shaw on ollut alkukauden aikana Unitedin harvoja valopilkkuja. Jatkuvista loukkaantumisista viime vuosien aikana kärsinyt laitapuolustaja on esiintynyt edukseen ja napannut paikkansa avauskokoonpanossa. 23-vuotias Shaw on valittu itseoikeutetusti Unitedin kuukauden pelaajaksi sekä elokuussa että syyskuussa.

Maticin kuntoutuminen maaottelutauon jälkeiseen Chelsea-otteluun on vielä kysymysmerkki. Shaw:n puolestaan pitäisi olla pelikunnossa jo tuolloin. Ottelu pelataan Stamford Bridgellä 20. lokakuuta.