Advertisement

Manchester Unitedille hyviä ja huonoja uutisia – Mourinhon ja Pogban välit vihdoin kunnossa?

Manchester Unitedin belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku oli sivussa joukkueensa viikonlopun ottelusta Bournemouthia vastaan. Osa luuli Lukakun poissaolon johtuvan pelillisistä syistä, mutta Unitedin portugalilaismanageri Jose Mourinho vahvisti, että Lukaku oli sivussa vain ja ainoastaan loukkaantumisen takia.

Manchester United harjoitteli tiistaina viimeisen kerran Carringtonissa ennen lentoa Torinoon. Lukaku oli ainoa Unitedin pelaajista joka ei osallitustunut harjoituksiin – loukkaantuminen pitää Lukakun sivussa siis myös Mestarien liigan ottelusta Juventusta vastaan.

Unitedille positiivisia uutisia toi keskikenttäpelaaja Marouane Fellainin ja laitapuolustaja Antonio Valencian paluut harjoituksiin. Kaksikko on ollut sivussa pelikentiltä lokakuun alusta alkaen.


Manchesterilaisjoukkueen kannattajien kannalta hienoin hetki harjoituksissa koettiin kuitenkin jo ennen treenisession alkua. Mourinho ja Paul Pogba heittivät hyvässä hengessä kädenpuristukset ja portugalilainen taputti vielä sen jälkeen ranskalaistähden selkään.

Meininki on siis hieman eri luokkaa, kuin mitä syyskuun lopulla nähtiin. Tuolloin Pogban ja Mourinhon välit todella tulehtuneet ja keskusteluja käytiin siitä, kumpi riitapukareista lähtee seurasta ensimmäisenä vai lähtevätkö molemmat samalla oven avauksella.

Manchester United kohtaa keskiviikko-iltana Mestarien liigassa Juventuksen kello 22 alkavassa ottelussa.