Advertisement

Manchester Unitedille ikäviä uutisia – taas loukkaantuminen maaottelutauolla

Maaottelutauot eivät varmasti ole yhdenkään United-kannattajan mieleen, sillä lähes jokaisella tauolla joukkueen pelaajistosta joku kärsii loukkaantumisen maajoukkuetehtävissä.

Näin kävi tälläkin kertaa, kun Phil Jonesin kerrottiin palanneen Manchesteriin loukkaantumisen takia. Jones jatkaa toipumista Unitedin harjoituskeskuksessa, Carringtonissa, ja Jose Mourinho uskoo, että Jonesin paluu oli ennaltaehkäisevä toimenpide eikä vakavammasta ole kyse. Mourinho toivookin Jonesin olevan pelikuntoinen, kun United kohtaa maaottelutauon jälkeen verivihollisensa Liverpoolin.

Jatkuvista loukkaantumisista kärsinyt englantilaistoppari on ollut Unitedin puolustuksessa alkukaudesta kuin muuri, ja muodostanut yhdessä Eric Baillyn kanssa Valioliigan yhden parhaista, ellei jopa parhaimman toppariparin. Sosiaalisessa mediassa onkin kiertänyt miehiä ylistäviä kuvia vahvan alkukauden johdosta.


United-faneille närää aiheutti myös Belgian manageri Roberto Martinezin pelaajavalinnat viimeisiin EM-karsintaotteluihin. Kisapaikkansa jo varmistanut Belgia olisi näissä otteluissa voinut jättää ykköstähtensä sivuun ja antaa nuoremmille pelaajille näyttöpaikkoja, mutta tähän ei Valioliigastakin tunnetun espanjalaismanagerin pelisilmä riittänyt. Pienistä loukkaantumisista viime aikoina kärsinyt Marouane Fellaini, sekä lauantain Crystal Palace pelissä nilkkaansa kolhinut Romelu Lukaku ovat kumpainenkin joukkueen mukana näissä Belgian kannalta merkityksettömissä otteluisssa.

Sekä Fellaini, että Lukaku puuttuivat kumpainenkin Belgian ensimmäisistä harjoituksista maanantaina, joka aiheutti sydämmentykytyksiä Manchesterin suunnalla. Roberto Martinez kuitenkin totesi harjoitusten jälkeen kaikkien pelaajiensa olevan kunnossa.