Manchester Unitedille karvas tasapeli kotikentällä Wolverhamptonia vastaan

Manchester Unitedin alkukausi oli jossain määrin haastava, mutta joukkue oli päässyt viime aikoina hyvään iskuun niin Valioliigassa kuin Mestarien liigassakin. Se sai tänään kotikentällä vastaansa loistavasti oman kautensa aloittaneen sarjanousija Wolverhamptonin.

Ensimmäinen puoliaika lähti kotijoukkueen kannalta käyntiin todella puolustusvoittoisesti. Pallonhallinta oli pahimmillaan 72 prosenttisesti Wolverhamptonilla. Tästä huolimatta Fred vei Unitedin 1-0 johtoon 18. minuutilla. Tarkka laukaus rangaistusalueen rajalta yllätti Rui Patricion Wolverhamptonin maalilla. Fred oli lähellä viedä Unitedin kahden maalin karkumatkalle aivan puoliajan loppuhetkillä loistavasti annetun vapaapotkun turvin. Tällä kertaa Rui Patricio kuitenkin esti maalin loistotorjunnallaan. Tauolle mentiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toisella puoliajalla kotijoukkue otti ottelua enemmän hallintaansa. Joao Moutinho tasoitti kuitenkin ottelun 53. minuutin kohdalla. United sai luotua runsaasti hyviä maalintekopaikkoja, mutta Rui Patricio ja Wolverhampton pystyivät estämään lisäosumat. Pisteet jaettiin näin 1-1 numeroin, joka on varmasti kotijoukkueelle pettymys.

Manchester United nousi tasapelin turvin tällä hetkellä sarjataulukossa sijalle kuusi. Wolverhampton puolestaan pitää sarjan kymmenettä sijaa, joka ei sekään ole millään tavalla huono sarjanousijalle.