Advertisement

Manchester Unitedilta ilouutinen faneille – solmi 5+1 -vuotisen sopimuksen Englannin maajoukkuevahdin kanssa

Manchester United tarjosi tänään faneilleen ensimmäisen ilouutisen tämän siirtoikkunan aikana, kun se tiedotti kiinnittäneensä englantilaisvahti Dean Hendersonin pitkällä, peräti viisivuotisella jatkosopimuksella, johon sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

23-vuotias Henderson on Unitedin omia kasvatteja, joka on pelannut kaksi edellistä kautta lainalla Sheffield Unitedissa upeilla otteilla. Vuosien saatossa hän on käynyt lainalla myös Stockportissa, Grimsby Townissa sekä Shrewsburyssa.

Englannin maajoukkueeseen läpimurtoaan tekevä Henderson ei ole vielä debytoinut Unitedin edustusjoukkueessa, mutta vastuuta lienee luvassa ensi kaudella.

”Polku, jolla olen kulkenut viimeiset viisi vuotta, on ollut fantastinen kehitykselleni, ja laina-aika Sheffield Unitedissa on ollut korvaamaton osa tätä”, Henderson kertoi Unitedin verkkosivuilla.

”Unitedin maalivahtiosasto on erinomainen; on kolme huipputason maalivahtia, jotka ovat saavuttaneet niin paljon, joten odotan innolla yhteistyötä ryhmän kanssa. Usko, jonka manageri ja seura ovat osoittaneet minulle tällä sopimuksella, merkitsevät minulle paljon ja jatkan kehittymistäni maalivahtina.”

”Aion antaa kaikkeni parantaakseni joka päivä, jotta voin pelata mahdollisimman monta peliä tämän suurenmoisen seuran hyväksi.”

Henderson pelasi Valioliigassa viime kaudella 36 ottelua, joissa hän piti maalinsa puhtaana 13 kertaa. Upeiden peliesitysten myötä hänet nimettiin ehdolle Valioliigan vuoden nuoreksi pelaajaksi.