Advertisement

Manchester Unitedin ex-kapteeni tylyttää nykyjoukkuetta – ”Tällaista ei olisi tapahtunut meidän pukuhuoneessa”

Manchester Unitedin entinen kapteeni Roy Keane tylyttää joukkueen pelaajia kovin sanoin. Keanen mielestä Unitedin pelaajat ”pääsivät pälkähästä murhastaan” ja käyttäytyivät ”häpeällisesti” Jose Mourinhoa kohtaan.

Keane totesi, että se oli hyvä osoitus nykyajan pelaajien käyttäytymisestä, joiden hän sanoo olevan ”erittäin heikkoja ihmisiä”.

”En ole Josen suurin fani, mutta en voi sietää jalkapalloilijoita, jotka piiloutuvat agenttinsa tai ystävien taakse medialta – se on hieman vitsi, Keane sanoi BBC Radio 5:lle.

Mourinho sai tiistaina potkut työskenneltyään Manchester Unitedissa kaksi ja puoli vuotta. Portugalilaisluotsin pestiin mahtui paljon hyvää, mutta vähintään yhtä paljon pahaakin. Tällä kaudella tapahtunut yhteenotto Paul Pogban kanssa tuntui pilanneen koko joukkueen yhteishengen.

”Pelaajat pääsivät pälkähästä murhastaan. He piiloutuivat managerin taakse ja heittivät hänet bussin alle, Keane lisäsi.

Keane pelasi itse Manchester Unitedin riveissä 13 kautta, voittaen seitsemän valioliigamestaruutta, neljästi FA Cupin sekä kertaalleen Mestarien liigan.

”Aivan sama mitä seurassa on tapahtunut, kun menet kentälle – etenkin suuressa seurassa kuten United – annat kaikkesi, etkä selittele.

”Nykyaikaiset pelaajat eivät ole heikkoja pelaajia, mutta he ovat erittäin heikkoja ihmisiä.

”Olin hyvin onnekas pukuhuoneesta jossa sain olla. Siellä oli hyviä miehiä, hyviä johtajia ja luonnetta, mutta nyt tällaisista on pulaa.

”Tällaista ei olisi tapahtunut meidän pukuhuoneessa. Emme olisi sietäneet sitä.