Advertisement

Manchester Unitedin hamuama kroatialaistähti ”alennusmyynnissä” tammikuussa

Manchester United on kääntämässä tammikuussa katseensa Interin laitahyökkääjä Ivan Perisiciin. Kroatialaispelaaja oli Unitedin kiikarissa jo kesällä, mutta Inter pyysi avainpelaajastaan 48 miljoonaa puntaa, joka oli manchesterilaisseuran mielestä liikaa.

Manchester Unitedin seurajohto on luvannut portugalilaisluotsi Jose Mourinholle merkittävän summan rahaa käytettäväksi tammikuun siirtoikkunaan, jotta joukkue pystyisi nousemaan Valioliigassa neljän parhaan joukkoon.

29-vuotias Perisic pelasi kesällä loistavat MM-kisat, mutta vire on kadonnut seurajoukkueessa. 16 pelaamassaan ottelussaan Perisic on tehnyt vain kaksi maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.


Inter on käyttänyt myös edellisen 18 kuukauden aikana uusiin pelaajahankintoihin peräti 160 miljoonaa puntaa, joten joukkue joutunee viimeistään ensi kesänä UEFA:n Financial Fair Play-säädöksen takia myymään osan pelaajistaan.

Heikon vireen ja FFP:n takia Perisic onkin eri lähteiden mukaan ”alennusmyynnissä” tammikuussa. Mirrorin mukaan Perisic olisi saatavilla 31 miljoonan punnan siirtokorvausta vastaan. Kesällä United tarjosi Interille kroatialaispelaajasta jo 40 miljoonaa puntaa, joten rahasta siirto ei ainakaan enää jää kiinni.

Manchester United on yhdistetty huhuissa myös Inter-puolustaja Milan Skriniariin. 23-vuotias slovakialaistoppari on noussut yhdeksi Serie A:n parhaimmista puolustajista ja hänen hintalappunsa on peräti 75 miljoonaa puntaa.