Advertisement

Manchester Unitedin ja Swansean kohtaamisessa isot panokset

Manchesterin Unitedin ja Swansean välisessä ottelussa panokset ovat isot molemmissa päissä sarjataulukkoa. Manchester United on sarjassa viidentenä ja taistelee tiukasti paikasta neljän joukkoon. Swansea kamppailee puolestaan säilymisestään ollen tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella kolmen pisteen päässä Hullista. Jos Swansea voittaisi Manchester Unitedin, joukkue nousisi tasapisteisiin Hullin kanssa.

Manchester United on hävinnyt Valioliigassa viimeksi lokakuussa, mutta manchesterilaisten kompastuskiveksi on iskenyt tasapeliherkkyys. Joukkue on pelannut kauden aikana jo 13 tasapeliä ja menettänyt lukuisan määrän pisteitä kyvyttömyytensä voittaa otteluita vuoksi. Ongelmat ovat olleet pitkälti hyökkäyspään tehottomuudessa. Puolustus on toiminut raudanlujasti, sillä Manchester United on päästänyt toiseksi vähiten osumia kauden aikana sarjassa.

Swansean vahvuudet ja heikkoudet ovat päinvastaiset. Walesilaisseura kykenee luomaan riittävän määrän maalipaikkoja, ja Fernando Llorente on kärjessä tehokas. Puolustaminen on ollut kuitenkin etenkin alkukaudella kaoottista, ja joukkue on päästänyt eniten osumia taakseen koko Valioliigassa. Paul Clementin saapuminen manageriksi stabilisoi pelaamista, mutta viime aikojen tulosvire on ollut jälleen heikompi. Edellisessä ottelussa tullut 2-0-kotivoitto Stokesta katkaisi kolmen tappion putken.

Manchester Unitedilla on loukkaantumishuolia ottelun alla. Ykköstähdet Paul Pogba ja Zlatan Ibrahimovic ovat sivussa. Lisäksi poissa ovat Phil Jones, Chris Smalling, Marcos Rojo ja Timothy Fosu-Mensah puolustuspäästä, Juan Mata keskikentältä sekä pelikieltoaan kärsivä Marouane Fellaini. Swansean kokoonpanosta puuttuvat varmasti ainoastaan Angel Rangel, Wayne Routledge ja Nathan Dyer.