Advertisement

Manchester Unitedin kauden viimeisessä ottelussa ei enää panosta – Solskjaer juoksuttaa peräti kuusi junioria kentälle?

Manchester Unitedin kausi päättyy sunnuntaina kotiottelulla Cardiffia vastaan. Kauden viimeisessä pelissä ei juurikaan panosta ole, vaikka manchesterilaisjoukkue voi vielä nousta sarjan kuudennelta sijalta viidenneksi.

Manchester United on pelannut viime ajat todella surkeasti ja viimeisestä yhdestätoista ottelusta on irronnut vain kaksi voittoa. Heikon vireen vuoksi myös paikka ensi kauden Mestarien liigaan karkasi käsistä, joten Old Traffordilla joudutaan ensi vuonna tyytymään Eurooppa-Liigan peleihin.

Usean United-pelaajan otteissa on viime aikoina näkynyt “hälläväliä” -meininki, jonka vuoksi Ole Gunnar Solskjaer saattaakin juoksuttaa sunnuntaina kentälle runsaasti seuran omia junioreita.


Angel Gomes, Dylan Levitt, Arnau Puigmal, Mason Greenwood, James Garner ja Tahith Chong ovat kaikki harjoitelleet edustusjoukkueen mukana tällä viikolla ja heidän odotetaan olevan kokoonpanossa sunnuntaina.

Kuusikosta Gomes, Greenwood, Garner ja Chong ovat jo tehneet valioliigadebyytin. Gomes debytoi jo kaudella 2016-17, muiden debyytit ovat tapahtuneet tällä kaudella Solskjaerin alaisuudessa. Levitt ja Puigmal eivät ole edustusjoukkueessa debytoineet, eikä heitä ole vielä kertaakaan nimetty edes kokoonpanoon.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!