Advertisement

Manchester Unitedin kelkka kääntyi – Ed Woodwardilta ilouutinen Ole Gunnar Solskjaerille

Ole Gunnar Solskjaer on onnistunut kääntämään Manchester Unitedin kurssin alkukauden vaikeuksien jälkeen.

United on noussut mukaan Valioliigan kärkikahinoihin ja piste-ero kärjessä olevaan Tottenhamiin on enää viisi pistettä. Lisäksi manchesterilaisseura on pelannut yhden ottelun vähemmän, joten ero voi kutistua kahteen pisteeseen rästipelin voittamalla.

Myös Mestareiden liigassa on sujunut ja United on pisteen päässä edetäkseen jatkoon kuolemanlohkostaan. Jatkopaikka oli tosin jo katkolla tällä viikolla, mutta Solskjaerin miehistö jätti käyttämättä ensimmäisen ottelupallonsa häviten PSG:lle maalein 1-3.

Unitedin peli on jokatapauksessa kehittynyt ja tulokset parantuneet. Seuran toimitusjohtaja Ed Woodward kertoikin Olella olevan täysluotto, jota tuetaan myös rahallisesti – pääasiassa kesän siirtoikkunoissa.

– Tietysti tunnistamme, että pokaalien voittamiseksi edessä on vielä kova työ vaadittavan tasaisuuden saavuttamiseksi. Mutta näemme kentällä ja harjoituksissa positiivisia merkkejä, jotka vahvistavat uskoamme Oleen, hänen valmennusryhmäänsä ja pelaajien kehittymiseen, Woodward sanoi.

– Jatkamme Olen tukemista suunnitellulla pitkäaikaisella rekrytointimenetelmällä, joka keskittyy kesän siirtoikkunoihin.