Advertisement

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja tyytymätön peliaikaansa – haluaa keskustella tulevaisuudesta Solskjaerin kanssa

Kuva: TT, Andrew Fosker

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Nemanja Matic on tyytymätön peliaikaansa ja haluaa keskustella asiasta United-manageri Ole Gunnar Solskjaerin kanssa.

31-vuotias Matic ei ole pelannut vielä minuuttiakaan tämän kauden kolmessa ensimmäisessä valioliigaottelussa. Nuori United-lupaus Scott McTominay on vienyt Maticin avauspaikan ja serbialainen on ilmoittanut haluavansa keskustella Solskjaerin kanssa tulevaisuudestaan manchesterilaisseurassa.

Matic kuului kaksi viime kautta Unitedin avauskokoonpanon vakiokasvoihin, mutta Jose Mourinhon saatua kenkää vastuu on pienentynyt merkittävästi. Serbialaisen vastuun väheneminen on sikälikin yllättävää, että samasta pelipaikasta kilpailleet Marouane Fellaini ja Ander Herrera ovat lähteneet muihin maisemiin, eikä United ole hankkinut heille korvaajia.

Daily Mirrorin mukaan useampi seura Euroopassa seuraa mielenkiinnolla Maticin tilannetta ja ovat valmiita hankkimaan hänet lainasopimuksella mikäli sauma siihen on olemassa. Siirtoikkuna sulkeutuu 2. syyskuuta.

Matic on pelannut edellisen kerran Unitedin avauskokoonpanossa 5. toukokuuta valioliigaottelussa Huddersfieldiä vastaan.