Advertisement

Manchester Unitedin kriisi syvenee – joukkueella ei enää yhtään pelikuntoista hyökkääjää

Kuva: TT, Rui Vieira

Manchester Unitedin vaikea alkukausi sai jatkoa sunnuntaina, kun joukkue kärsi 2-0 -vierastappion West Hamille.

Manchesterilaisseuran peli oli jälleen mielikuvituksetonta, eikä yksikään pelaaja näyttänyt tietävän mitä kentällä pitäisi tehdä. Tappiotakin suurempi huolenaihe oli kuitenkin Marcus Rashfordin loukkaantuminen.


Unitedin alkukauden paras maalintekijä joutui jättämään kentän 60. peliminuutilla nivusvamman takia. Unitedin vaihtopenkillä ei ollut loukkaantumisten takia yhtään hyökkääjää, joten Rashfordin korvasi Jesse Lingard, joka on viimeksi onnistunut maalinteossa joulukuussa. Ei siis ollut kovinkaan suuri ihme, että Unitedin näennäinen taistelu sarjapisteistä loppui sunnuntaina viimeistään tähän vaihtoon.

Ole Gunnar Solskjaerin Manchester United lähti kauteen kolmella hyökkääjällä; Rashford, Anthony Martial ja Mason Greenwood – jokainen heistä on nyt sairastuvalla.

Solskjaer uskoo Rashfordin olevan jonkin aikaa sivussa, mutta toivoo Greenwoodin ja Martialin palaavan pelikuntoon ensi viikolla.

“Hän [Rashford] tunsi kipua nivusessaan. Kuvausten jälkeen selviää, kuinka pahasti hän loukkaantui. En tiedä kuinka kauan hän on poissa, koska en ole lääkäri, mutta todennäköisesti jonkin aikaa”, Solskjaer sanoi MUTV:lle.

“Toivottavasti Mason ja Anthony palaavat Arsenal-peliin ja ainakin toinen heistä olisi käytettävissä Rochdalea vastaan.”

Manchester United on kuuden ottelukierroksen jälkeen Valioliigassa sijalla yhdeksän. Seuran kaikkien aikojen huonoin sijoitus Valioliigassa on seitsemäs sija kaudelta 2013-14.